Opinie

8,8
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
8,9
Komfort
8,7
Lokalizacja obiektu
9,3
Udogodnienia
8,4
Personel
9,1
Stosunek jakości do ceny
8,6

Opinie

    Martyna
    pl

    Ocena

    10
    21 października 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    prezeso
    pl

    Ocena

    9,6
    21 października 2018

    ogolnie moge polecic ten hotel ze wzgledu na bliskie polozenie od morza

    brak widoku na morze
    sniadanie bylo pyszne na kazdy rodzaj podniebienia!!!
    Urszula
    pl

    Ocena

    9,6
    20 października 2018

    Super!

    Polecam! Bardzo przyjemne miejsce.
    Agnieszka Jachymek
    se

    Ocena

    9,2
    18 października 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Katarzyna
    pl

    Ocena

    8,8
    18 października 2018
    Bardzo dobre, obfite śniadania. Miła, pomocna obsługa. Blisko plaża. Molo w Sopocie wcale nie jest 20minut spacerem od Hotelu - dużo dłuższy spacer. Świetna baza wypadowa i do Gdańska i do Sopotu.
    Zbyszek
    pl

    Ocena

    10
    17 października 2018
    śniadanko super, bardzo miła obsługa
    Marek
    pl

    Ocena

    8,3
    12 października 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Magdalena
    pl

    Ocena

    8,3
    11 października 2018

    Super spędzony czas.

    Piękny pokój o dużej powierzchni. Bardzo wygodne duże łoże. Świeża pościel bardzo dobrej jakości. Smaczne i bogate śniadania z kawą z ekspresu i deserem.
    Justyna
    pl

    Ocena

    8,3
    9 października 2018

    Pyszne śniadanie, pomocna obsługa i bliskość do Sopotu i morza.

    Pyszne śniadanie, pomocna obsługa i bliskość do Sopotu i morza.
    sylwia
    pl

    Ocena

    10
    8 października 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Iwona Pietrzak
    pl

    Ocena

    9,2
    4 października 2018
    Niezbyt smaczne sniadania.
    Czyste i ładne pokoje, miły personel. Super lokalizacja, blisko morza.
    Iwona
    pl

    Ocena

    10
    3 października 2018

    Bardzo udany pobyt!

    Pobyt w Hotelu Moris Boutique Beach Hotel był przyjemnością. Łóżko duże z bardzo wygodnym materacem, śniadania pyszne i różnorodne, wyposażenie pokoju w pełni nam wystarczało. Wszystko było super, pomyśleliśmy jednak z Mężem, że warto byłoby położyć obok pojemnika z pieczywem ostry chleb do pieczywa:) Pozdrawiamy i polecamy ten hotel :)
    Jacek
    pl

    Ocena

    9,6
    29 września 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Aleksandra
    pl

    Ocena

    7,9
    29 września 2018
    Bardzo blisko do plaży
    Maciej
    pl

    Ocena

    10
    28 września 2018

    TAK - urok kameralnego hotelu nie dorówna sieciowym molochom - więcej takich obiektów.

    Nie mamy negatywnych uwag. Można by się przyczepić do szalejącej pogody, ale to nawet najbardziej życzliwy i asertywny personel nie jest w stanie zagwarantować ;-)
    Bardzo wygodne duże łóżko. Czysto w każdym kącie. Bezpłatny sejf w pokoju jak również bezpłatne miejsce na parkingu to duży atut. Do dyspozycji, codziennie uzupełniana kawa i śmietanka oraz herbata. Również codziennie na stoliku pojawiały się 2 półlitrowe butelki wody (gazowana i niegazowana). W łazience zestaw ręczników, który można było każdego dnia wymienić, choć (co uważam za wielki plus) hotel dość mocno stawia na ekologię. Codziennie na śniadania różny asortyment zarówno dań ciepłych jaki i na zimno. Bez ograniczeń do wyboru kawa (BARDZO DOBRA) lub herbata (w wielu smakach), a także soki. Świeże pieczywo w kilku rodzajach dostępne bez ograniczeń, także i toster do niego. Po śniadaniu można było uraczyć się wspomnianą kawą wraz z dodatkiem Bardzo smaczny obiad w przystępnej cenie. Otwartość i ciepłe oraz życzliwe podejście Państwa obsługujących zarówno recepcje (rozmawiali z gośćmi nie tylko po polsku) jak i pozostałe punkty w hotelu, zasługuje również na pochwałę. Można było bezpłatnie wypożyczać leżaki Hotel zasługuje na bardzo dobrą ocenę zarówno na wspomniane powyżej argumenty jak i na dobre usytuowanie obiektu - na plażę 3 minuty, do Sopotu około 20 minut spacerkiem, w pobliżu pętla tramwajowa i przystanek autobusowy. Jestem na TAK - bardzo przyjemny, ciepły dla gości i kameralny hotelik.
    Małgorzata
    pl

    Ocena

    9,6
    28 września 2018

    Polecamy!

    Ściany są dosyć cienkie, więc jeśli ma się pecha, to można słyszeć sąsiadów. Brak udogodnień dla malutkich dzieci - łóżeczek turystycznych, podjazdu dla wózków, ale można sobie z tym poradzić.
    Pyszne śniadanie, bardzo wygodne i komfortowe łóżko, świetna lokalizacja blisko plaży, bardzo uprzejmy i pomocny personel. Byliśmy zaskoczeni! :)
    Marta
    pl

    Ocena

    5,0
    27 września 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Xen
    pl

    Ocena

    8,8
    24 września 2018
    Szukając minusów na siłę można się przyczepić do braku windy ;)
    Pokój duży, czysty, ładnie urządzony. Przed hotelem miejsca parkingowe. Śniadanie full wypas, nie pamiętam kiedy ostatnio w hotelu widziałem taki wybór. Łóżko bardzo wygodne, okolica cicha i spokojna.
    BAHDAL
    pl

    Ocena

    10
    13 października 2018
    Everything is good (y) :D Its was my second time to sleep here. Of course, I'll be back when I visit Gdansk again :) 100 % recommended.
    Kim
    gb

    Ocena

    10
    2 października 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
Ładowanie opinii