Opinie

8,8
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
8,9
Komfort
8,6
Lokalizacja obiektu
9,3
Udogodnienia
8,3
Personel
9,1
Stosunek jakości do ceny
8,5

Opinie

    Irena
    pl

    Ocena

    9,6
    19 czerwca 2018
    Pokój dość duży, śniadanie urozmaicone. Nie ma windy i to jest jedyna niedogodność. Blisko do środków komunikacji miejskiej, cisza.
    Eugeniusz
    pl

    Ocena

    9,2
    13 czerwca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    VooDoo Art
    pl

    Ocena

    10
    11 czerwca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    pl

    Ocena

    5,4
    9 czerwca 2018

    3 doby w hotelu i wielkie rozczarowanie.

    Niestety w hotelu nie ma nawet jednej rzeczy, k dla dzieci. Danie dnia obiadowe jest po dwa dni, powinno się nazywać danie dwudniowe 😀 ponadto jako sałatkę do obiadu dostajesz warzywa że śniadania. Śniadania zimne, smaczne ale bardzo skromne. Brak windy w hotelu. Bardziej są to kwatery prywatne ze stołówką, bo nic więcej tam nie ma. Lodówka w pokoju zajęta przez alkohole hotelowe, które musisz kupić na własne rzeczy nie masz miejsca. Co chwilę nie działa tv a wifi to żenada.
    Pokoje po remoncie.
    Konrad
    pl

    Ocena

    10
    8 czerwca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Dariusz
    pl

    Ocena

    8,8
    5 czerwca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    MarCzaps
    pl

    Ocena

    9,6
    4 czerwca 2018

    Dobre śniadania, czysto i blisko plaży

    Brak windy
    Przede wszystkim dobre śniadania. Spory wybór produktów. Miła obsługa, czysto, codziennie zmieniane ręczniki i dostarczana woda mineralna, bliskość do plaży i możliwość wypożyczania foteli plażowych.
    Sławomir
    pl

    Ocena

    9,6
    3 czerwca 2018
    Bardzo blisko plaży i infrastruktury rozrywkowej.
    Lid
    pl

    Ocena

    6,7
    3 czerwca 2018

    Dobry na 1 noc. Na dłużej - odpada

    Śniadania niezbyt świeże. Wędlina zawsze laduje do jajecznicy a kiełbaski owija się boczkiem i zapieka z serem i mamy nowe danie.
    Starają się, choć jest dużo niedociągnięć.
    Danka Banasiak
    pl

    Ocena

    8,3
    31 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Przemyslaw
    pl

    Ocena

    7,9
    29 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Marek Czajkowski
    pl

    Ocena

    10
    28 maja 2018
    Spokój czystość
    Magda Jackowska
    pl

    Ocena

    10
    26 maja 2018
    Bardzo czysto , miła obsługa super śniadanie. Polecam
    Agnieszka
    pl

    Ocena

    10
    24 maja 2018

    Fantastyczna obsługa, pyszna kawa, trzy minuty spacerem na plażę.

    Mogłaby być opcja na słodko na śniadanie.
    Przesympatyczna, pomocna obsługa, bardzo dobra kawa, trzy minuty spacerem na plażę. Gorąco polecam :)
    Marek
    pl

    Ocena

    9,6
    22 maja 2018

    Ten kilkudniowy pobyt w tej pięknej okolicy bardzo mnie wyciszył i poprawił moje samopoczucie.

    Brak windy w hotelu
    Spokojna okolica, dobre jedzenie, spacery po plaży i molo w Sopocie, lokalizacja blisko Gdańska, Oliwy i Sopotu gdzie mogłem zwiedzać zabytki i chodzić na spacery. Doskonała pogoda przy lekkiej bryzie od morza .
    Ilona
    pl

    Ocena

    7,9
    21 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Agnieszka
    pl

    Ocena

    10
    19 maja 2018
    Czysty pokój, super wygodne łóżko, przesympatyczna, bardzo pomocna obsługa, duży plus za dostępną bez ograniczeń smaczną kawę z ekspresu.
    malgorzatak89
    pl

    Ocena

    10
    15 maja 2018

    Super hotel w dobrej cenie.

    Świeżo wyremontowany pokój, bardzo wygodne łóżka. W pokojach czysto, zapewniona kawa, herbata, woda. Łazienki również wysoki standard. Obsługa bardzo miła i pomocna. Lokalizacja ekstra, do plaży 5 minut spacerkiem.
    Piotr
    pl

    Ocena

    6,7
    14 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Martyna
    pl

    Ocena

    10
    13 maja 2018
    Cudny wystrój
Ładowanie opinii